Τεχνική Υποστήριξη: Ναι, πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Πελάτης: Λοιπόν, έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισα να εγκαταστήσω την αγάπη. Μπορείς να με βοηθήσεις στην όλη διαδικασία;

Τεχνική Υποστήριξη: Βέβαια και μπορώ. Είσαι έτοιμος να συνεχίσουμε;

Πελάτης: Κοίτα, δεν έχω και μεγάλη εξοικείωση αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος. Τι να κάνω για αρχή;

Τεχνική Υποστήριξη: Το 1ο βήμα είναι να ανοίξεις την Καρδιά σου. Έχεις εντοπίσει την Καρδιά σου;

Πελάτης: Ναι, υπάρχουν όμως και άλλα προγράμματα που τρέχουν τώρα. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε την Αγάπη ενόσω αυτά τρέχουν;

Τεχνική Υποστήριξη: Ποια είναι αυτά τα προγράμματα;

Πελάτης: Ας τα πάρουμε ένα-ένα∙ η Χαμηλή Αυτοεκτίμηση, η Απροθυμία, η Μνησικακία και κάποια Παλιά Πληγή, είναι αυτά τα οποία τρέχουν αυτή τη στιγμή.

Τεχνική Υποστήριξη: Κανένα Πρόβλημα, η Αγάπη σταδιακά θα σβήσει την Παλιά Πληγή από το λειτουργικό σου σύστημα. Μπορεί να διατηρηθεί στη μόνιμη μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζει τα άλλα προγράμματα. Η Αγάπη τελικά θα παραμερίσει τη Χαμηλή Αυτοεκτίμηση με μια παράμετρο δική της η οποία ονομάζεται Υψηλή Αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, θα πρέπει να σταματήσεις εντελώς τη λειτουργία της Απροθυμίας και της Μνησικακίας. Τα προγράμματα αυτά εμποδίζουν τη σωστή εγκατάσταση της Αγάπης. Μπορείς να τα κλείσεις;

Πελάτης: Δεν ξέρω πώς να τα κλείσω. Μπορείς να μου πεις εσύ;

Τεχνική Υποστήριξη: Με μεγάλη μου χαρά. Πήγαινε στο μενού της εκκίνησης και επικαλέσου τη Συγχώρεση. Κάνε το αυτό όσες φορές χρειάζεται ώστε να διαγραφούν εντελώς η Απροθυμία και η Μνησικακία.

Πελάτης: Εντάξει, έγινε! Η Αγάπη έχει αρχίσει να εγκαθίσταται. Αυτό είναι σωστό;

Τεχνική Υποστήριξη: Ναι, θυμήσου όμως ότι έχεις μόνο το βασικό πρόγραμμα. Χρειάζεται ν’ αρχίσεις να συνδέεσαι και με άλλες Καρδιές προκειμένου να λάβεις τις αναβαθμίσεις.

Πελάτης: Οοοουπς! Υπάρχει ένα μήνυμα λάθους, λέει τα εξής: ”Λάθος – Το Πρόγραμμα δεν τρέχει σε εξωτερικές συσκευές”. Τι πρέπει να κάνω;

Τεχνική Υποστήριξη: Μην ανησυχείς. Σημαίνει ότι το πρόγραμμα της Αγάπης είναι φτιαγμένο για να τρέχει σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ, όμως ακόμη δεν έχει αρχίσει να τρέχει στην Καρδιά σου. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και στη συνέχεια να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Πελάτης: Σύμφωνοι, τι πρέπει όμως να κάνω;

Τεχνική Υποστήριξη: Βάλε στην άκρη την «Αποδοχή του Εαυτού». Έπειτα, επέλεξε τα παρακάτω αρχεία: «Συγχώρεσε τον Εαυτό σου», «Συνειδητοποίησε την Αξία σου» και «Αναγνώρισε τους Περιορισμούς σου».

Πελάτης: Εντάξει, έγινε.

Τεχνική Υποστήριξη: Τώρα, αντέγραψέ τα στο αρχείο «Η Καρδιά μου». Το σύστημα θα ξαναεγγράψει τις τυχόν διενέξεις των αρχείων και θ’ αρχίσει την επιδιόρθωση των λανθασμένων προγραμμάτων. Επίσης χρειάζεται να διαγράψεις τη Φλύαρη Αυτοκριτική απ’ όλα τα αρχεία και να αδειάσεις τον Κάδο Ανακύκλωσης ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης διαγραφή της.

Πελάτης: Το ‘πιασα!… Μια στιγμή! «Η Καρδιά μου» είναι γεμάτη με νέους φακέλους. Το Χαμόγελο παίζει στην οθόνη μου και η «Ειρήνη» και η «Πληρότητα» αντιγράφονται μέσα στην «Καρδιά μου». Αυτό είναι φυσιολογικό;

Τεχνική Υποστήριξη: Ορισμένες φορές. Για κάποιους παίρνει λίγο χρόνο, τελικά όμως όλα γίνονται στον κατάλληλο χρόνο. Έτσι, η Αγάπη εγκαταστάθηκε και λειτουργεί κανονικά. Και κάτι ακόμα πριν κλείσουμε. Η Αγάπη είναι «Ελεύθερο Πρόγραμμα» (Freeware). Να το μοιράσεις το πρόγραμμα και σε όσους συναντάς. Αυτοί θα το μοιράσουν σε άλλους, μαζί με τις νέες βελτιώσεις.

Πελάτης: Ευχαριστώ.

Τεχνική Υποστήριξη – ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ: Παρακαλώ.